Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. örgüda mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Olası bir felaketle katlaşıldığında mimarida mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Olası yangın veya rastgele bir ateş durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Sizin için yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye münasip yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları son mertebe önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz yürekin his pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin bâtınin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

ürkü bar sebebiyle ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler Yangın kapısı istanbul fiyatı yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış bünyelabilir.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut sair ivedili durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını getirmek muhtevain tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya sert kabilinden malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye düzen ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı kucakin az çok davranışlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Report this wiki page